Autoshkolla Kosovë – Testet online APK Varies with device Download

Autoshkolla Kosovë – Testet online APK Varies with device Download

4.8 (751)Apps, Education

Description of Autoshkolla Kosovë - Testet online

Autoshkolla Kosovë – Testet online APK Varies with device Download

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve, pyetjve, literaturës dhe kuizeve të ndryshime në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën teorike për marrjen e patent shoferit.

Testet:
Përmes testeve me pyetje të ndryshme si do të keni shumë të lehtë përgaditjen e Testit Final.

Pyetjet:
Mangësit që mund ti keni në ndonjërën nga kategoritë e pyetjeve mund ti përmirësoni këtu, ku pyetjet janë të ndara në kategori si:
– Situatat ne trafik,
– Shenjat e trafikut
– Semaforët
– Personi i autorizuar
– Shenjat(shënimet) rrugore,
– Rregullat e trafikut dhe sigurisë
– Kryqëzimet
– Dhe, faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja.

Literatura:
Mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale, ku janë të përfshira:
– Nocionet,
– Shenjat e trafikut (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal),
– Shenjat e personave të autorizuar,
– Rregullat e trafikut rrugor,
– Ilustrimet
– Dhe, Shenjat e tabelës së instrumenteve.

Kuizet:
Luaj & Mëso është veqori unike e Autoshkolla e përbërë prej pyetjeve të ndryshme nga testet, e cila ju mundëson ti përvetësoni njohurit për rregullat e përgjithshme të trafikut rrugor.
Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në [email protected]

App Information of Autoshkolla Kosovë - Testet online

App Name Autoshkolla Kosovë - Testet online vVaries with device
Genre Apps, Education
SizeVaries with device
Latest VersionVaries with device
Get it On Google Play
UpdateSeptember 17, 2021
Package Nameco.tenton.admin.autoshkolla
Rating 4.8 ( 751 )
Installs100,000+
PUBG Mobile India APK now available
This is default text for notification bar